Slide A projektről.

Digitális tabló archívum.

A www.tablokepek.com csapata az ország összes oktatási intézmény végzős diákjairól készített tablók digitalizálását tűzte ki célul. Álmunk egy olyan weboldal létrehozása, melynek köszönhetően Magyarország bármelyik szegletében végzett diák, pár kattintás alatt képes megtalálni saját tablóját, s ennek köszönhetően pillantást vetni szeretett tanáraira, diáktársaira, feleleveníteni az ott töltött éveket, visszaemlékezni az ifjúkor adta boldog és gondtalan perceire.

0
Intézmények
0
Elkészített tablók
0
Befotózott diákok

Célunknak tekintjük mind a frissen végzett diákok tablóinak bedigitalizálását, mind pedig a már szinte elfeledett, több mint 100 éves tablók feltöltését az utókor számára. Tevékenységünk magába foglalja az oktatási intézmények felkeresését, digitális formában nem megtalálható tablóinak egyesével történő bedigitalizálást, s a weboldalra történő feltöltését. A weboldalunkra látogatóknak lehetősége nyílik megyénként, majd városonként az oktatási intézmények szűrése a könnyebb és egyszerűbb keresés érdekében, majd az oktatási intézmény megtalálása után a végzés éve szerinti keresés tovább segít szűkíteni a keresett tablót.

A projekt folyamán két módon gyűjtjük a jó minőségű tablókat:

  • Az intézmények megküldik részünkre, a már korábban digitálisan elkészített tablókat, ha rendelkezésre áll.
  • Munkatársaink az intézmények épületeiben bedigitalizálják a tablóképeket eszközeikkel.

A bedigitalizált tablók nagyfelbontású, kiváló képek, melyet nagy tapasztalattal rendelkező professzionális fotográfus ad ki a keze közül.

Nem csupán a saját tablóját tudja megtalálni a látogató, megkeresheti akár egy régen látott barát, ismerős arc képét, továbbá barangolhat, nézelődhet a Magyarországon végzett általános iskoláinak, középiskoláinak, főiskoláinak és egyeteminek végzett diákjai között.

Az intézmények saját, testreszabott rendszert is kaphatnak platformunkon. Iskolájában kihelyezett digitális megjelenítő eszközökön az érdeklődők könnyedén kereshetnek az intézmény tablói és végzősei között. Erről további részleteket az intézményeknek szánt felhívásunkban olvashat!

Saját rendszert szeretne az intézményének?

Olvassa el az Intézményeknek szánt felhívásunkat!

SEGÍTENÉ MUNKÁNKAT?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!